12 Temmuz 2012 Perşembe

Banu Avar yazdı

‘BABAAA!’ DİYE HAÇLI ORDUSUNA KOŞMAK!
NATO:  ‘Ben yokum  ama  sen  devam et!’  dedi!

NATO terör örgütünün   Jet krizinde Türkiye’ye ne diyeceğini 2 gün önce söylemiştik.. İşte bugün öğlende söylediler! ‘Ben yokum ..Sen devam et!’
Haçlı Ordusu NATO  genel sekreteri Rasmussen  ‘Türkiye’ye desteğini’ açıkladı ve ‘Suriye’yi kınadı’..Başka da bir şey demedi.  Çünkü Türkiye  kendini asli üye zanneden bir ‘HEDEF’ ülke!  Kendini özgür zanneden bir KÖLE!
Kendini ‘BÜYÜK’ zanneden ama sadece verilen ‘gaz’ ile idare eden elinde avucunda ne varsa alınan, askeri kafese tıkılan, sürekli evlatları ‘harcanan’, yanlış politikalarla tüm bölgede nefret toplayan ve efendilerine hiç yaranamayan bir KÖLE!
Ve BATININ DELİ GÖMLEĞİ’nde!
1950’den beri tarafında yeraldığımız eli kanlı küresel ‘camia,  hedef ülkeleri birbirine kırdırarak ilerlemektedir.. Bu onyıllardır böyledir.. Şimdi sahneye konulan oyun, Türkiye’nin arkasına geçip Suriye’ye doğru itme oyunudur.  Tüm küresel odaklar ve bağlı kuruluşlar Suriye’ye askeri bir harekatı DIŞLAMIŞTIR. Tüm Batı alemi ekonomik krizle sarsılmaktadır.. Hiçbirinin nefesi yeni bir savaşı kaldıramayacaktır...Ayrıca karşılarında Rusya İran, Çin ve Avrasya ülkeleri vardır.. 
 ‘Bölge lideri’ ‘Büyük Türkiye modeli’nin padişahları   sürekli ‘şap’a oturmaktadır... Bu ‘şap’a oturma 1950’lerden beri tekrarlanmaktadır.. Profesör  Mehmet Yuva son yazısında hatırlattı:
Adnan Menderes de aynı odaklar tarafından Suriye konusunda aynı ateşe atılmış sonra da yalnız bırakılmıştı!   1957’de Amerika ve İngiltere gizli örgütleri Türkiye öncülüğünde Suriye’de örtülü operasyon, suikastler, ayaklanma  planları yapmışlar, plan işlememiş, ama Türkiye’nin başına gelmeyen de  kalmamıştır..
Emperyalizmin çizdiği planda ‘GÖREV’ alanlar  önce kendileri yanarlar.. Bu kural unutulmamalıdır..
 Bu oyun bayat oyun!
Batının tarihi hedef ülkeleri kışkırtma, birbiriyle çatıştırma, örtülü operasyonlar yapma tarihi..
Eric Draitser  Global research’de yazmış:
2. Dünya savaşında Nazi tetikçileri, Polonya askeri kıyafetleri içinde,  Alman Radyo istasyonuna saldırmışlardı. Haber, Polonyalılar Alman radyosunu Basti’ seklinde yayıldı.Fotoğraflarda, yerlerde yatan cesetler vardı, ve hepsi naziler tarafından ‘ayarlanmıştı’.  Bu olay Polonya’nın Nazi işgaline BAHANE oldu ve 2. Dünya savaşı resmen başladı!
Vietnam Savaşı da benzer bir operasyonla başlamıştı.. Kuzey Vietnamlılar 2 Amerikan hücumbotunu kasıtlı olarak vurmuşlardı.. Ve bu BAHANE  Amerika’nın Vietnam’ı işgaliyle sonuçlandı. Yıllar sonra bu  olayların  nasıl uydurulduğu ortaya çıktı ama bu küresel kan tacirleini durdurmadı..Onların amacı SAVAŞ için gözünü kan bürümüş toplumlar yaratmak, çatıştırmak ve sonucunda kanla gelen topraklara el koymaktı. Bugün de öyle!
 Bu ‘SİSTEM’  savaşsız yürümüyor.. Mesele bu.. Savaş için her türlü yalan dolan, örtülü açık operasyon mübah..
SİSTEM  yani emperyalist odakların içinde yaşadığı ‘orman kanunu’nun uluslararası hukukla filan hiç ilgisi yok! Onlar  ULUS DEVLETLERi ortadan kaldırmak tek dünya devletini kurmak, tüm kaynaklara el koymak ve Dünya İmparatoru olmak istiyorlar…Ulus devletine sahip çıkan devletler  hedef tahtasında.. Suriye de bunlardan biri!  O zaman savaşa sürüklenmeli!  Kimle mi!
Bir sonra hedefe girecek olan, ama şimdi ‘Dayı’lanma görevi alan  Türkiye ile!
Bunun için her türlü mekanizma çalıştırıldı.. Olaylardan bir buçuk yıl önce Türkiye’nin sınıra çadır kent kurması sağlandı..El Kaide, İslami Cihad, Özgür Suriye Ordusu adı altında  CIAyönetiminde terör çeteleri  Türkiye’ye konuşlandı. Katar’dan medya operasyonu, Suudlardan para sağlandı…Suriye halkı durumu görüp ikinci bir Irak ve Libya olmak istemedi direndi..  Tehlikenin tüm Avrasya’yı kaplayacağını gören İran, Rusya ve Çin onu destekledi.. Bir tek türkiye  kendisinin de aynı torbada olduğunu göremedi! Sırtlanlarla elele verdi...
Sırtlanların Suriye’yi çökertme Projesi 15 aydır gerçekleşemedi! 
O zaman yeni bir Gleiwitz,Alman radyosu basma operasyonu, yeni bir Vietnam hücumbot saldırısı oyunu, yeni bir  Küba- USS Maine gemisini batırma tiyatrosu gündeme geldi.. Ve bir jet uçağı kimbilir nasıl bir emirle, Suriye kara suları ve hava sahasında 100 metre irtifada uçarak, keman teli gibi gergin,  bombalanmayı bekleyen bir ülke tarafından yere indirildi!

Vebali sizindir ‘Stratejik derinlik’ ustaları!  Komşularla ‘Sıfır  Soruncu’lar!
‘Baba!’ diye NATO haçlı ordusuna koşanlar!
Ve şap’a oturanlar!  Allah beterinden saklasın! Allah sizi Batının deli gömleğinden çıkarsın!  Allah  bu yüce milleti   NATO macerasına ram olmaktan sakınsın!

Banu AVAR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder